Актуално

Ако имате нужда от личен психолог

Консултация с психолог

Имам нужда от личен психолог

Всеки ден ни се случват различни неща. Понякога има повече добри, а понякога и такива, които разочароват. Не всеки е еднакво успешен в преживяването на подобни събития. И негативното, ако не се нулира всеки път има тенденция да се натрупва, в резултат на това – психо-емоционален срив. Може да се изрази по различни начини:

  • ирационално поведение;
  • нервно изтощение (депресия и апатия);
  • появата на фобии и зависимости;
  • подценяване на самочувствието;
  • появата на пресилени алергии и здравословни проблеми;
  • много повече.

Всяко от изброените състояния и поведения може по-късно, ако не се обърнете към психолог за подкрепа да прерасне в по-тежки форми. Ето защо се препоръчва, веднага щом се забележат първите признаци на психо-емоционален стрес, незабавно да се свържете с психолог.

Психолог Варна консултация

Как да го избера психолог в гр.Варна?

Да предположим, че решите да посетите психолог. И за да вземете решение в полза на определен специалист, трябва да намерите професионална информация за него:

– наличие на висше специализирано образование;

– дипломна специализация;

– списък на услугите;

– практически опит;

– отзиви на клиенти;

– тарифи за обслужване.

Изберете своя психолог въз основа на личните предпочитания и точките по-горе. Въпросът за цената е важен. Понякога цените на услугите минават през покрива. Не всеки може да си позволи дълго посещение при скъп психолог. Но твърде ниските цени с впечатляващ опит от практики и степен на професионализъм също трябва да предупреждават. За нашето време това е много странно.

Внимание! Ако решите, че имате нужда от личен психолог, тогава действайте. Не отлагайте сесиите. Преди да дойдете на първата консултация, препоръчително е да се запознаете предварително с психолога. Препоръчително е да оцените състоянието на условията, при които ще се провеждат приемите, а личността на психолога трябва да ви е приятна и интересна.

Кой е личен психолог?

Личният психолог е този, който:

– работи индивидуално с клиента;

– познава всички силни и слаби страни на характера, семейната среда и трудностите, които пречат на пълноценния живот;

– ще се опита да помогне във всяка трудна ситуация (било то интимни затруднения, проблеми в работата, лоши отношения с роднини и приятели);

– в критични моменти може да слушате по телефон, онлайн чат или скайп*. * Добрият психолог никога няма да обърне гръб на клиента си. За постоянни консултации е необходимо да намерите психолог с висок професионализъм, значителен опит в практиката и чувствително отношение към пациента и неговия проблем. Изберете някой, който ще гарантира вашата поверителност. Отговарям на всички горепосочени изисквания. Нека се запознаем и решим всеки проблем, който ви потиска. Трудността няма значение за мен. Винаги постигам целта си чрез използването на съвременни методи за психологическо въздействие. Сега знаете какво да правите, ако имате нужда от личен психолог. Email: anitsa@abv.bg

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *