Човек може да се нуждае от квалифицирана помощ от психолог, независимо от неговата възраст и социален статус. Можете да получите помощ от мен – Аница Хугасиян и с онлайн консултация.

Може да проведем онлайн консултация в режим на кореспонденция или разговор на живо (видео разговор). За да направите това, първо трябва да се договори удобно време за виртуална комуникация, по избор на избраната телефонна или интернет връзка.

Психологическата помощ онлайн е консултация с психолог чрез интернет и телефон. Консултирането се извършва чрез имейл или видеоконференция (Skype, Viber  и т.н.).

Професионално онлайн консултиране – безопасно и ефективно.

Основните предимства и удобства на онлайн консултацията с психолог

Възможност за получаване на психологическа помощ независимо от местоположението.
Абсолютна конфиденциалност, пълна анонимност на клиентските данни и темите на психотерапевтичната сесия.
Значителни спестявания на вашето време.

Онлайн консултацията се препоръчва, ако клиентът не е транспортируем (възрастови или здравословни ограничения), с напрегнат работен график и ако населеното място, в което живее клиентът е далеч от града. Консултацията с психолог в реално време е удобна за хора, които имат проблеми с обществото и предпочитат да провеждат психотерапевтични сесии в позната домашна среда.

В професионалната среда на психолозите има различни мнения относно ефективността на онлайн консултирането, някои виждат онлайн терапията като средство за помощ, когато сесията лице в лице не е възможна, други се доверяват само на традиционното консултиране в кабинета на терапевта. По един или друг начин често се случва много хора да нямат възможност да получат не само професионална психологическа помощ, а просто емоционална подкрепа. В тези случаи помощта на онлайн психолог е интелигентен избор. В полза на онлайн консултацията говорят следните фактори – дистанционното обжалване на клиента има определена сила, клиентът може разумно и съзнателно да изрази своите мисли и емоции, както и отговарящият консултант. Разбира се, недостатъкът е липсата на други мощни инструменти на консултанта – как се представя клиентът, външният му вид, жестове, тон на гласа, паузи в речта му и много други. В същото време консултациите по Skype или Viber имат същите компоненти като традиционните консултации в кабинета на психолог. Психологът предоставя професионални услуги, които ви позволяват да разберете по-добре себе си и живота си, да се отървете от негативните емоции и нервни разстройства и да намерите вътрешен баланс.

Как да се запишете за онлайн консултация?

Можете да заявите час за онлайн консултация чрез уебсайта https://psihologvarna.com, като щракнете върху бутона „Онлайн среща“ . Записването е достъпно и по телефона. Ще проведа психотерапевтична сесия по Skype или Viber, в удобно за вас време. Индивидуалната психологическа помощ онлайн ще ви позволи да възстановите разклатеното емоционално равновесие на здрав човек или да предотвратите влошаване на състоянието.

  Психологична консултация
  60 мин. -. 50 лв.
  90 мин. – 75лв.
  Компютърна диагностика
  40 мин – 50 лв.

  Банкова сметка
  BG12UBBS80021025238050
  Зонар13 ЕООД